Wat Is Financial Lease, Financial leasing zonder cijfers

Met financial lease bent u economisch eigenaar

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering voor een personenauto of bedrijfswagen

Voor voertuigen tot 3500kg waarbij enkel het te financieren object onderpand is voor de financiering. Zo kunt u investeren in voertuigen die belangrijk zijn voor uw onderneming, terwijl uw liquiditeit niet wordt aangetast, uw financiële middelen blijven dus beschikbaar om te ondernemen. Financial lease zzp is de meest goedkope en transparante vorm van een auto leasen, het leasetermijn zal in de looptijd nooit veranderen, zo weet u dus exact wat de kosten voor een occasion lease is.

 Economisch eigenaar met Financial Lease

U kunt uw nieuwe auto of bedrijfswagen voor het volledige investeringsbedrag leasen, zelfs zonder jaarcijfers. U bent direct economisch eigenaar van het voertuig en kunt dus gebruik maken van de fiscale voordelen behorend bij het bezit van een voertuig.

Omdat u van een financial lease auto direct economisch eigenaar bent, kunt u de BTW bij uw eerst volgende aangifte van de fiscus terugvorderen. Wij verlangen geen andere zekerheden dan het pandrecht op u financial lease auto. U bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk. Kijk gerust in onze lease voorraad en vindt uw auto of bedrijfswagen.

 Financial Lease en BTW

Bij financial lease moet u de BTW van het voertuig bij of voor aflevering voldoen, u krijgt namelijk een auto factuur op naam van uw onderneming. Met deze auto factuur kunt u het voertuig activeren op de balans. Doordat u economisch eigenaar bent en de investering activeert, kunt u de BTW bij de eerstvolgende BTW-aangifte terugvorderen van de belastingdienst.

De maandtermijnen van uw financial lease auto zijn altijd vrij van BTW, deze heeft u namelijk bij aanschaf verrekend. Bij FinancialLease Direct in de Lease voorraad vindt u alleen maar btw voertuigen en zijn alle investeringen uitgerekend excl. btw.

Zoek een bedrijfswagen

Wilt u een bedrijfswagen leasen? Bij Financial Lease Direct heeft u een ruime leasevoorraad aan bedrijfswagen. Selecteer uw bedrijfswagen en bereken uw leasetermijn. Aanvragen zonder jaarcijfers.

Aanbod bedrijfswagens

Zoek een personenauto

Een personenauto privé leasen of zakelijk leasen? Bij Financial Lease Direct heeft u een ruime leasevoorraad aan personenauto's. Selecteer uw personenauto en bereken uw leasetermijn.

Aanbod personenauto's

Lease berekenen en aanvragen

Wij stellen graag een vrijblijvende leaseofferte voor u op! Bereken uw leasetermijn d.m.v. financial lease calculator en vraag in enkele klikken een leaseofferte aan. Binnen 24 uur een kostenloze leaseofferte

Naar lease calculator

Nieuw binnen

Bekijk alle (nieuwe) occasions »