Over Financial Lease Direct

Met gemak een auto of bedrijfswagen leasen

Dé grootste lease voorraad met btw voertuigen!

Financial Lease Direct is dé online specialist in financial lease voor personenauto's en bedrijfswagens. Financial Lease Direct bied u de grootste financial lease zzp voorraad met nieuwe auto’s en de beste occasions lease uit het hele land. Door de samenwerking met een groot aantal merkdealers en universele autobedrijven verdeeld over heel Nederland, kunnen wij u snelle en correcte service garanderen van het hoogste niveau. Wij hebben onze financial lease voorraad maximaal geoptimaliseerd, zodat u simpel en snel uw nieuwe lease auto vindt.

Financial Lease Direct heeft de lease voorraad samengesteld voor Ondernemend Nederland, zo vindt u alleen bij ons een leasevoorraad bestaande uit btw voertuigen die niet ouder zijn dan 8 jaar.

Uit pure verbazing dat alle financial lease intermediairs een leasevoorraad online hebben met meer Marge dan BTW voertuigen en/of voertuigen met een leeftijd in een staat, waarmee je echt niet bij klanten kunt aankomen, besloten wij om onze lease voorraad samen te stellen voor de ondernemer. Door enkel BTW auto’s en bedrijfswagens die niet ouder zijn dan 8 jaar toe te staan in onze lease voorraad, kunnen wij onze bezoekers een mooie frisse voorraad tonen. In onze lease voorraad kunt u bij elke advertentie zelf uw gewenste looptijd, aanbetaling en slottermijn voor uw financial lease aangeven. Bij ons bent u verzekerd van financieel maatwerk dat optimaal aansluit bij uw onderneming!

Nieuw binnen

Bekijk alle (nieuwe) occasions »